Työkokeilu

Haluatko auttaa muita omalla kokemuksellasi sekä vahvistaa työelämätaitojasi yhteisöllisessä ilmapiirissä? Tule työkokeiluun huudikoutsiksi.

Huudikoutsien tarkoitus on tarjota vertaistukea ja kannustusta päihderiippuvuuden kanssa kamppaileville. Huudikoutsit ymmärtävät omakohtaisesti päihderiippuvuuden haasteet ja vaikeudet, ja heidän tavoitteenaan on jakaa omia kokemuksiaan, voimavarojaan ja toipumistarinaansa toivoa ja inspiraatiota tarvitseville.

Huudikoutsit voivat tarjota tukea erilaisissa tilanteissa, kuten kuntoutusprosessissa, motivaation ylläpitämisessä, päihteettömyyden tavoittelussa sekä arjen haasteiden ja kriisien käsittelyssä. He toimivat tukihenkilöinä ja auttavat ihmisiä löytämään voimavaroja ja tukiverkostoja sekä jakavat tietoa sosiaali- ja terveyspalveluista.

Huudikoutsin tarjoama vertaistuki ja kokemusperäinen tieto voi olla arvokas apu sitä tarvitsevalle. Päihdeongelmasta selviäminen ja toipuminen voi olla raskas ja vaikea prosessi, ja huudikoutsit voivat tarjota toivoa, rohkaisua ja konkreettisia vinkkejä päihteettömään elämään sitoutumiseen. Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä!

Mitä Huudikoutsitoiminta tarjoaa?

  • Mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen ja osallistumiseen: Huudikoutsitoiminta pyrkii tukemaan päihdetoipujien ja rikollisuudesta irrottautuneiden ihmisten kokonaisvaltaista elämänmuutosta
  • Päihteettömyyden ylläpitämistä, ammatillisen koulutuksen tai työllistymisen tukemista sekä sosiaalisten suhteiden rakentamista
  • Vertaistukea ja sosiaalista verkostoa: Huudikoutsitoiminta tarjoaa päihdetoipujille ja rikollisuudesta irrottautuneille ihmisille mahdollisuuden tavata samankaltaisessa tilanteessa olevia ihmisiä ja luoda vertaistukiverkostoja.

Käytämme evästeitä. Tietosuojaseloste Salli
Tietosuoja