Tehdään yhdessä
julkisista tiloista viihtyisiä!

Tarjoamme tietoa ja apua tarvitseville sekä kehitämme uusia toimintatapoja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Huudikoutsit voit kohdata siellä missä ihmiset liikkuvat. Huudikoutseilta löytyy tarvittaessa vinkkejä ja tietoa erilaisista sosiaali- ja terveyspalveluista. Huudikoutsit järjestävät myös pop up -tapahtumia.

Huudikoutsikoulutus on tarkoitettu päihdetoipujille, jotka ovat kiinnostuneet vertaistoiminnasta. Koulutuksessa perehdytään sote-palvelujärjestelmään, pohditaan omaa hyvinvointia edistäviä elementtejä ja opetellaan työelämätaitoja. Koulutus kestää n 3 kk ja koulutuspäiviä on 2/vko. Koulutusta järjestetään non-stoppina ja mukaan voi tulla koska vaan.

Jalkautumisen voi aloittaa jo koulutuksen aikana vanhempien huudikoutsien ja työntekijöiden kanssa, huudikoutsiksi valmistumisen jälkeen pääsee mentoroimaan uusia huudikoutseja.

Huudikoutsitoiminta on auki arkipäivisin. Päivät koostuvat koulutuksesta, jalkautumisesta sekä virkistystoiminnasta. Joka päivä on myös tarjolla lounas. Toimintaan voi osallistua omien voimavarojen mukaan.

Huudikoutsit toimintaa koordinoi projektityöntekijät Saana (Helsinki), projektipäällikkö Mirka ja Susanna (Espoo).

Huudikoutsit on Irti Huumeista ry:n ja Kulttuurin ja hyvinvoinnin liitto – Kukunori ry:n yhteishanke. Hankkeelle on STEAn rahoitus vuosille 2020-2022.

Huudikoutsitoiminta laajenee Espoossa Irti Huumeista ry:n ja Sininauhasäätiön yhteishankkeessa. Espoon Illusia & Huudikoutsitoiminta -hankkeelle on STEAn rahoitus vuosille 2022-2024.

Haluatko mukaan huudikoutsikoulutukseen?

Lähetä meille meiliä


Olemme paikalla ihmisiä varten.

Käytämme evästeitä. Tietosuojaseloste Salli
Tietosuoja