Tehdään yhdessä
julkisista tiloista viihtyisiä!

Tarjoamme tietoa ja apua tarvitseville sekä kehitämme uusia toimintatapoja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Huudikoutsit voit kohdata siellä missä ihmiset liikkuvat. Huudikoutseilta löytyy tarvittaessa vinkkejä ja tietoa erilaisista sosiaali- ja terveyspalveluista. Huudikoutsit järjestävät myös pop up -tapahtumia.

Huudikoutsikoulutus on tarkoitettu päihdetoipujille, jotka ovat kiinnostuneet vertaistoiminnasta. Koulutuksessa perehdytään sote-palvelujärjestelmään, pohditaan omaa hyvinvointia edistäviä elementtejä ja opetellaan työelämätaitoja.

Jalkautumisen voi aloittaa jo koulutuksen aikana vanhempien huudikoutsien ja työntekijöiden kanssa, huudikoutsiksi valmistumisen jälkeen pääsee mentoroimaan uusia huudikoutseja.

Huudikoutsitoiminta on auki arkipäivisin. Päivät koostuvat koulutuksesta, jalkautumisesta sekä virkistystoiminnasta. Joka päivä on myös tarjolla lounas. Toimintaan voi osallistua omien voimavarojen mukaan.

Huudikoutsitoimintaa koordinoi Petra Müller (petra.muller@irtihuumeista.fi), Pietari Holma (pietari.holma@kukunori.fi) sekä Iiro Timonen (iiro.timonen@irtihuumeista.fi)

Huudikoutsit on Irti Huumeista ry:n ja Kulttuurin ja hyvinvoinnin liitto – Kukunori ry:n yhteistoiminta.

Huudikoutsitoiminta on laajentunut Espoossa Irti Huumeista ry:n ja Sininauhasäätiön yhteishankkeeseen. Espoon Illusia & Huudikoutsitoiminta -hankkeelle on STEAn rahoitus vuosille 2022–2024.

Haluatko tulla tutustumaan toimintaamme?

Lähetä meille meiliä tai laita viestiä somessa. Löydät meidät Instagramista ja Facebookista @huudikoutsit.

Käytämme evästeitä. Tietosuojaseloste Salli
Tietosuoja