Tapaa koutsit

Meillä Huudikoutseilla on tavoite: tehdä asemista viihtyisiä meille kaikille. Olemme paikalla ihmisiä varten tarjoten tietoja ja neuvoja metroasemilla aikaansa viettäville. Järjestämme myös päihteettömiä tapahtumia metroasemilla yhdessä ideoiden!

Huudikoutsit ovat metroasemien alueilla toimivia koulutettuja sillanrakentajia, joilla on kokemusta irtautumisesta päihteiden käytöstä tai rikollisesta elämäntavasta. Huudikoutsit luovat mahdollisuuksia kohdata toisemme ymmärtävästi ja arvostavasti luoden viihtyisämpää ja turvallisempaa tilaa meille kaikille.


Henri

Oleminen, tekeminen, luonto, taide, ihmisyys lähellä sydäntä. Entisenä päihdeongelmaisena olen matkalla kohti parempaa elämää ja koen, että muiden auttaminen/tukeminen on tässä avainasemassa.

Jonttu

Omalta osaltani hankkeeseen toivon tuovani positiivisuutta ja toivoa ihmisille, joita työssäni tapaan. Kun kuulin hankkeesta en epäröinyt hetkeäkään, että tämä ei olisi juuri minua varten.

Nancy

Nautin syvällisistä keskusteluista, enkä pelkää puhua vaikeistakaan aiheista. Saan hyvän mielen muiden auttamisesta. Vapaa-ajalla mm. räppäilen, pelaan shakkia ja käyn mielelläni käppäilemässä luonnossa. Tuu rohkeesti jubailee!

Paula

Satu

Olen empaattinen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Olen myös hyvin puhelias.

Tomi

Omaan pitkän päihde- ja rikoshistorian. Omakohtaista kokemusta löytyy myös asunnottomuudesta. Haluan auttaa ja olla tukemassa muita omien kokemuksieni avulla. Avoimuus ja rehellisyys ovat kantavat voimani.

Sanna

Olen helposti lähestyttävä, reipas ja huumorintajuinen tyyppi. Ilo päästä auttamaan ja odotan mielenkiinnolla uusia kohtaamisia.

Katja

Lähdin mukaan Huudikoutsit -hankkeeseen, koska haluni auttaa muita ihmisiä on aina ollut osa minua. Tervetuloa luottavaisin ja avoimin mielin juttelemaan. Mottoni on: "Kohtele muita samalla tavalla, kun toivot muiden kohtelevan sinua".

Meillä on tavoite: tehdä asemista viihtyisiä meille kaikille.

Käytämme evästeitä. Tietosuojaseloste Salli
Tietosuoja