Tapaa koutsit

Meillä Huudikoutseilla on tavoite: tehdä julkisista tiloista viihtyisiä meille kaikille. Olemme paikalla ihmisiä varten tarjoten tietoja palveluista ja vertaistukea tarvitseville. Järjestämme myös päihteettömiä tapahtumia julkisissa tiloissa yhdessä ideoiden!

Huudikoutsit ovat koulutettuja sillanrakentajia, joilla on kokemusta irtautumisesta päihteiden käytöstä tai rikollisesta elämäntavasta. Huudikoutsit luovat mahdollisuuksia kohdata toisemme ymmärtävästi ja arvostavasti luoden viihtyisämpää ja turvallisempaa tilaa meille kaikille.


Henri

Oleminen, tekeminen, luonto, taide, ihmisyys lähellä sydäntä. Entisenä päihdeongelmaisena olen matkalla kohti parempaa elämää ja koen, että muiden auttaminen/tukeminen on tässä avainasemassa.

Nancy

Nautin syvällisistä keskusteluista, enkä pelkää puhua vaikeistakaan aiheista. Saan hyvän mielen muiden auttamisesta. Vapaa-ajalla mm. räppäilen, pelaan shakkia ja käyn mielelläni käppäilemässä luonnossa. Tuu rohkeesti jubailee!

Paula

On aina ilo kohdata uusia ihmisiä, tai vaihtaa jo tuttujen kanssa kuulumisia. Elämääni sävytti ja hankaloitti pitkään päihdeongelma, mistä kuntoutuvana koen iloa kannustaa muitakin samalle tielle, tai selvittää kanssasi, mistä juuri Sinun asiaasi löytyy parhaiten apua. Olet aina tervetullut juttelemaan!

Tomi

Omaan pitkän päihde- ja rikoshistorian. Omakohtaista kokemusta löytyy myös asunnottomuudesta. Haluan auttaa ja olla tukemassa muita omien kokemuksieni avulla. Avoimuus ja rehellisyys ovat kantavat voimani.

Sanna

Olen helposti lähestyttävä, reipas ja huumorintajuinen tyyppi. Ilo päästä auttamaan ja odotan mielenkiinnolla uusia kohtaamisia.

Katja

Lähdin mukaan Huudikoutsit -hankkeeseen, koska haluni auttaa muita ihmisiä on aina ollut osa minua. Tervetuloa luottavaisin ja avoimin mielin juttelemaan. Mottoni on: "Kohtele muita samalla tavalla, kun toivot muiden kohtelevan sinua".

Meillä on tavoite: tehdä julkisista tiloista viihtyisiä meille kaikille.

Käytämme evästeitä. Tietosuojaseloste Salli
Tietosuoja