Tapaa huudikoutsi: Henri

24.3.2021
Mirka Haili

Keitä ne huudikoutsit oikein on? Huudikoutsit päättivät avata lisää itsestään perinteisen ystäväkirjan kysymysten avulla, julkaisemme vastaukset täällä blogissa.

Huudikoutsien ystäväkirja

Nimi: Henri

Harrastan: Liikuntaa, musiikkia, äänikirjoja

Minusta tulee isona: Noh ainakin iso

Luonteenpiirteeni: Tällä hetkellä spontaani ja analyyttinen tätä kirjoittaessani, mutta jos nyt kirjoittaisin tähän että kiltti, myötätuntoinen, hyväksyväinen, niin yhtä hyvin voisin kirjoittaa ilkeä, tunnoton, ankara. Pointti on siinä, että kolikolla on aina kaksi puolta ja vielä matka sinne kolikon toiselle puolelle. Kait me ihmiset muututaan jatkuvasti ja voidaan vaikuttaa siihen et mitkä luonteenpiirteet näkyy ja kuuluu.

Minä toivon: Rakkautta ja myötätuntoa kaikille ja kaikelle

Lempi tv-sarja: Ei ole, et välillä tykkään jostain enemmän ja jostain vähemmän

Lempiruokani: Se ruoka jonka syön kiitollisena

Lempimusiikki: Musiikki, joka tuottaa hyvää fiilistä (spontaanisti)

Vahvuuteni huudikoutsina: Puolueettomuus, rauhallisuus ja halu jeesata

Jos voittaisin lotossa: Oon miettinyt tätä ja käyttäisin rahat jotenkin niin, että se tuottaisi hyvää luonnolle ja ihmiskunnalle

En voi sietää: Noh sietäminen sanana tälleen kyllä/ei tyyppisesti kysyttynä tuntuu jyrkältä mulle ja antaa ajatuksen että sillä meinataan sitä sietämistä mikä on itse omassa mielessään luotu, eli itse ajateltu ja päätetty millä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä ihmisenä siedät ja mitä et. Mutta vaikeasti siedettäviä juttuja mulla on hermosärky sekä ympäristön huonovointisuus.

Rakastan: Luontoa ja kaikkea todellista

Käytämme evästeitä. Tietosuojaseloste Salli
Tietosuoja